Lilla bommen – Kiropraktorkedjan är en av våra tre kliniker i Göteborg. Vår klinik är inhyst i Nordic Wellness Exclusives lokaler på St Eriksgatan 6 i Göteborg. Nordic Wellness Exclusive är ett av Göteborgs fräschaste gym med fullskalig maskinpark, redskap och vikter.  Detta gör att vi på plats kan analysera övningsutförande och utveckla rehab/prehab övningar för dig som gärna tränar på gym.

Behandling utförs av erfaren och välrenommerad Kiropraktor. Kiropraktorkedjan Lilla Bommen har varit verksam sedan 2008. Här behandlar vi allt från nack och ryggproblem till axel och höftsmärta, vi hjälper dig med träningsprogram i både förebyggande och rehabiliterande syfte.

Det är idag lika vanligt att man söker sig till Kiropraktor för ex löparknä, tennisarmbåge, musarm etc som  för ryggskott.

Varmt välkommen!

Hitta hit

Ingång från St Eriksgatan i fastigheten ”Gamla Hasselbladshuset”. Du kan enkelt hitta parkeringsplats i området. Eller så åker du kollektivt och hoppar av vid Lilla Bommen.

Välkommen till oss på Kiropraktorkedjan Lilla Bommen!

 


Johan Andréasson

Leg. Kiropraktor/Lic. PT

Utbildad vid Skandinaviska Kiropraktorhögskolan i Solna, 5 år.
Legitimerad av Socialstyrelsen.
Utbildad personlig tränare 1998, PT- Professional 2015.
Har jobbat som Kiropraktor sedan 2008, men tar även emot en del PT-kunder. Arbetar även sedan 2015 som Rektor åt Nordic Academy of Sweden (PT-skola), undervisar i ämnen som Anatomi, Sjukdomslära, Programplanering samt Träningslära.
Har sedan 2009 jobbat mycket med friidrottare, på landslagsnivå såväl som med juniorer.
Vidareutbildning:
PT Professional, 2015
Dry needling, 2010
Kinesiologi steg 1, 2010