God Jul och Gott nytt år önskar Kiropraktorkedjan!

Under jul och nyårshelg råder något begränsade öppettider på våra klinker. För aktuell information ovh bokningsbara tider hänvisar vi till respektive kliniks bokningslänk som ni hittar här. För direkt kontakt med er kiropraktor finns här även mail och telefonnummer.

Vi önskar er alla en härlig jul och framförallt ett stort lycka till med era nyårslöften under 2023!

Semestertider

5135200-happy-sun

Nu är sommaren här och dags för en härlig semester!

— Göteborg —

Malin på Kiropraktorkedjan Almedal tar semester v.30-31 och åter v.32.  

— Stockholm —

Emma Kiropraktorkedjan Nacka tar semester v 28-32. Åter enligt ordinarie scehma v.33

— Vänersborg —

Kiropraktorkedjan Vänersborg är öppen större delen av sommaren.

— Lysekil —

Alexander på Kiropraktorkedjan Lysekil tar semester v28-29. Under Tisdag och onsdag v.29 är min kollega Malin bokningsbar på kliniken i Lysekil. V 30-32 är kliniken öppen på deltid därav begränsat med bokningsbara tider. V.33 åter enligt ordinarie schema.

Vi på Kiropraktorkedjan önskar er alla en riktigt härlig semester!!

Grattis till examen i MDT!

I helgen examinerades Alexander Schultzberg som första kiropraktor i Sverige inom rehabiliteringskonceptet MDT – Mechanical Diagnosis and Treatment. Studierna har pågått parallellt med kliniskt under ca 5 år och i lördags erhölls en Credential Exam av McKenzie Institute International.🥳

Stort grattis även till kollega och kiropraktor Mattias Lüppert för en lyckad och väl genomförd examen 👍

MDT, även känt som ”McKenzie-metoden” är en diagnostik och behandlingsmetod för smärta och besvär i kroppens leder och mjukdelar. Behandlingen består ofta av få och enkla men effektiva hemövningar som följs upp och utvecklas i takt med att smärtan minskar. MDT är en inte helt ovanlig vidareutbildning bland fysioterapeuter i Sverige men Mattias och Alexander blir alltså de första kiropraktorerna i Sverige med en fulländad examen. Detta breddar vår kompetens och gör det möjligt att hjälpa än fler patienter.

Kiropraktorkedjan & Coachdora i Göteborg

Vi samarbetar med Sina Perlhede och Coachdora. Sina arbetar som Personlig Tränare Master, friskvårdsterapeut och kostrådgivare. Sina är välutbildad och har en gedigen erfarenhet av arbete inom hälsa och träning. Hon är även fystränare i Frölunda HC Ungdom och tränare i inlinehockeyföreningen Offskills IHC. Utöver detta är hon dessutom snart färdigutbildad studie- och yrkesvägledare.
Sina är verksam på Grand Fitness Övrehusargatan i centrala Göteborg. Grand Fitness är ett av de fräschaste och modernaste gymmen i Göteborg. Du behöver inte vara medlem på Grand Fitness för att träna med Sina.


Läs mer om Sina och Coachdora här www.coachdora.com.

Vi öppnar klinik i Lysekil

Kiropraktorkedjan öppnar ny klink på Lysekil sjukhus fr.o.m 1 mars 2021. Lasarettsgatan 1, i Lysekil. Leg. Kiropraktor Alexander Schultzberg kommer vara tillgänglig för bokning måndag, onsdag till fredag. Vid behov erbjuds även jourtider utöver ordinarie bokningskalender.

Nyöppningserbjudande! 580kr/behandling t.o.m 30 april. Under perioden mars -april 2021 erbjuder vi 200kr rabatt/behandling på vår klinik i Lysekil. Ord pris 780kr/behandling.

Boka din tid här!

Covid -19: Vi följer Folhälsomyndigheten råd och riktlinjer. Vi använder bl.a. ansiktsmask under hela patientmötet och försöker minimera tiden av nära kontakt under behandlingen. Ordinarie avbokningsregler om 24h gäller EJ tecken på covid-relaterade symtom. Vi tillåter för tillfället inte sällskap till patient i lokalen (med undantag för barn/minderåriga). Vid önskemål kan digital konsultation erbjudas.

Välkommen!

Leg. Kiropraktor Alexander Schultzberg

alexander@kiropraktorkedjan.se

tel 0707-86 54 50

Leg. Kiropraktor Alexander Schultzber