Kiropraktorkedjan Almedal — stängt för renovering —

Inför flytt och renovering av Nordic Wellness Almedals lokaler har vi stängt ned kliniken Kiropraktorkedjan Almedal. Beräknad tid för renoveringen är 10 månader så vi räknar med att öppna igen under mars 2020.

Vi har utökad tillgänglighet för våra patienter på våra kliniker Kiropraktorkedjan Vasastan och Kiropraktorkedjan Lilla Bommen under tiden.

Väl mött! / Alexander, Johan och Noomi

Vi välkomnar Noomi till Kiropraktorkedjan!!

Vi välkomnar vår kollega Noomi Sundman! Noomi kommer under sommaren finnas tillgänglig för bokning på Ortopedmedicinska Institutet i Vasastan och från och med augusti även på vår klinik i Almedal, Mölndalsvägen 85.

För tidsbokning ring Noomi på 070 33 55 987 eller använd denna länk: BOKA TID

Varmt välkommen!

Kiropraktorkedjan gör skillnad!

Smärta i leder och muskler begränsar vår prestation på såväl arbete som på fritiden. Vi på Kiropraktorkedjan gör vårt yttersta för att minska smärta och förbättra livskvalité utifrån din nivå och dina mål. Nedan citerat en patient som sprang Göteborgsvarvet med god framgång efter en tids begränsande knäproblematik.

”Hejsan
Knäna kändes perfekta hela varvet och det blev dessutom personbästa!!!
Stort tack för hjälpen, dina behandlingar gör alltid underverk!
Hoppar över den inbokad tiden i början av juni!
Nu: mot Ironman!”

 

Väl mött / Vi på Kiropkraktorkedjan

På kurs i MDT- Mekanisk Diagnostik och terapi

Sista dagen av tre givande dagars kurs i Mekanisk Diagnosik och Terapi anordnande av The McKenzie Instiute. På väg hem till Göteborg med nya verktyg för att behandla långvarig smärta i ländryggen som bla. diskbråck och smärta i sittande/stånde. Vi har fått med oss nya behandlingsmetoder och ffa hemövningar för att förbättre och bibehålla smärtfri rörelse i ländryggen.

Kiropraktorkedjan önskar er en härlig vår!!