Vi öppnar klinik i Lysekil

Kiropraktorkedjan öppnar ny klink på Lysekil sjukhus fr.o.m 1 mars 2021. Lasarettsgatan 1, i Lysekil. Leg. Kiropraktor Alexander Schultzberg kommer vara tillgänglig för bokning måndag, onsdag till fredag. Vid behov erbjuds även jourtider utöver ordinarie bokningskalender.

Nyöppningserbjudande! 580kr/behandling t.o.m 30 april. Under perioden mars -april 2021 erbjuder vi 200kr rabatt/behandling på vår klinik i Lysekil. Ord pris 780kr/behandling.

Boka din tid här!

Covid -19: Vi följer Folhälsomyndigheten råd och riktlinjer. Vi använder bl.a. ansiktsmask under hela patientmötet och försöker minimera tiden av nära kontakt under behandlingen. Ordinarie avbokningsregler om 24h gäller EJ tecken på covid-relaterade symtom. Vi tillåter för tillfället inte sällskap till patient i lokalen (med undantag för barn/minderåriga). Vid önskemål kan digital konsultation erbjudas.

Välkommen!

Leg. Kiropraktor Alexander Schultzberg

alexander@kiropraktorkedjan.se

tel 0707-86 54 50

Leg. Kiropraktor Alexander Schultzber

Vi välkomnar Malin Kihlberg till Kiropraktorkedjan Almedal!

Vi välkomnar vår kollega Malin Kihlberg!

Malin är från och med nu tillgänglig för bokning på vår återöppnade klinik i Almedal. Kliniken ligger i Nordic Wellness nyrenoverade lokaler på Falkenbergsgatan 3.

För tidsbokning ring Malin på 0733 86 78 65 eller använd denna länk: ”Boka tid”

Varmt välkommen!

Information gällande COVID-19

Kiropraktorkedjan har öppet som vanligt.

Om du har något av nedan följande ber vi dig att inte besöka kliniken:

  •  – Luftvägsbesvär som ex hosta och/eller feber
  •  – Om du vistats tillsammans med ett misstänkt eller bekräftat fall.

 

Är du 70 år eller äldre och/eller tillhör någon känd riskgrupp bör du överväga nytta/risk med att fysiskt besöka kliniken. I detta läge förslår vi ”digital behandling” eller telefonkonsultation. Detta gäller även dig som lever med eller i hemmet vårdar någon äldre och/eller person i riskgrupp.

Ordinarie avbokningsregler hävs pga omständigheterna och du kommer inte debiteras vid sen avbokning.

Våra ordinarie rutiner såsom att grundligt rengöra bänken och tvätta händerna mellan varje patient sköts som vanligt. Vi förstärker städrutinerna med att mellan varje patient rengöra alla de övriga ytor patienter är i kontakt med. Såsom bord, armstöd, dörrhandtag mm. Vi ber om överseende med att detta kan ta ytterligare tid mellan patientmötena och vissa fördröjningar kan uppstå.

Vi ber dig som patient att grundligt tvätta händer med tvål och vatten både innan och efter behandlingen. Fråga din terapeut om var du kan göra detta.

Vid behov erbjuder vi digitala besök. En stor del av vår kiropraktiskt omhändertagande handlar om att bidra med information för att minska smärta och förbättra funktion. Såsom övningar, ergonomiska förändringar, förslag på självbehandling mm.
Ring eller maila oss för mer information hur du ska gå tillväga.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och reserverar oss för att förändringar i våra rutiner kan uppstå med kort varsel. (länk)

I dessa tider med begränsningar i våra normala vardagsrutiner såsom ”hemmakontor” och stängda gym riskerar vår fysiska vardagsaktivitet att minska. En minskad fysisk aktivitet kan i många fall leda till ökad risk för att smärtsyndrom kan uppstå. Vi rekommenderar alla våra patienter att prioritera och bibehålla träning och rörelse. Gärna i kombination med sol och frisk luft.

Vi önskar er alla en frisk vår! /Kiropraktorkedjan

Kiropraktorkedjan Almedal — stängt för renovering —

Inför flytt och renovering av Nordic Wellness Almedals lokaler har vi stängt ned kliniken Kiropraktorkedjan Almedal. Beräknad tid för renoveringen är 10 månader så vi räknar med att öppna igen under mars 2020.

Vi har utökad tillgänglighet för våra patienter på våra kliniker Kiropraktorkedjan Vasastan och Kiropraktorkedjan Lilla Bommen under tiden.

Väl mött! / Alexander, Johan och Noomi