Sedan Kiropraktorkedjan grundades 2008 har vi blivit ett naturligt val för både privatpersoner och företag. Med generösa öppettider på våra kliniker har du tillgång till snabb och effektiv vård.

Kiropraktorkedjan erbjuder professionell undersökning, behandling, rådgivning och rehabilitering för att hjälpa och vägleda dig till ett smärtfritt och aktivt liv.

Våra kiropraktorer har minst fem års kiropraktorutbildning, är godkända av Socialstyrelsen samt utför enbart behandling enligt säkra, evidensbaserade och väl beprövade metoder. Diagnostiserar vi ett problem som inte är behandlingsbart med våra metoder hjälper vi dig att finna rätt typ av vård.

 

Våra kiropraktorer


Onlinebokningen omfattar alla våra sex kliniker.
Välj kiropraktor och önskad tid, givetvis går det även bra att ringa oss för tidsbokning. Önskas jourtid helg, vänligen ring oss.

Kiropraktorkedjan älskar idrott.

Idrott oavsett ålder främjar folkhälsan och minskar riskerna för allvarliga sjukdomar. Det är inte en slump att flera av våra kiropraktorer arbetar på anläggningar såsom gym och rehabcenter, då träning och idrott ligger oss varmt om hjärtat. Vi har även gott om erfarenhet av icke idrottsrelaterade problem, så som kroniska besvär och rehabilitering efter skador.

Vi hjälper både individer och föreningar med rehabilitering av uppkomna idrottsskador, samt arbetar med förebyggande åtgärder för att förhindra framtida idrottsskador.

Vi är alltid noggranna med vad vi vid våra åtgärder eventuellt väljer att ta bort från en träningsrutin. Vi försöker inte hindra dig att träna någonting, utan vill att du ska kunna fortsätta med det du tycker om. Genom att modifiera teknik, belastning och intensitet söker vi skapa individuella lösningar för att främja en positiv utveckling inom din idrott.

Våra åtgärder utgår alltid ifrån de krav en idrott ställer på kroppen, ofta avseende stabilitet, styrka, rörlighet och koordination. Samtliga åtgärder vi tar fram har dessa krav i åtanke, vare sig du vill spela fotboll, lyfta vikter eller träna yoga. Du väljer idrott och nivå, från en smärtfri promenad med hunden till SM-guld i friidrott, och vi hjälper dig på vägen.

 

Kroniska besvär och rehabilitering

Många människor lever idag med kroniska besvär, ofta i helt onödan. Det kan vara en nacke som smärtar till följd av dålig hållning, ett knä som ömmar i trappor för att musklerna omkring det är spända, eller en rygg som värker efter en operation, trots att både röntgen och läkare säger att allt är ser bra ut.

Kroniska besvär kan ibland lindras enbart med passiv kiropraktiskt behandling, men ofta krävs rehabiliteringsträning för att lära kroppen ett nytt rörelsemönster. Vi på kiropraktorkedjan behandlar kroniska smärtor och skriver rehabiliteringsprogram för allt ifrån spända muskler till rehabilitering efter olyckor eller operationer.

Företagshälsovård

Det finns en mängd studier som tydligt visar på vinsten i att investera i sin personal, både ekonomiskt och socialt. Att uppmuntra sin personal till att hålla sig friska, smärtfria och hälsosamma är en ren vinst för både stora och små företag. Sjukskrivningar minskar och trivseln på arbetsplatsen ökar.

Kiropraktorkedjan erbjuder skräddarsydda friskvårdsupplägg för alla sorters företag. Upplägget anpassas specifikt efter företagets möjligheter och behov. Vi erbjuder friskvårdande kiropraktisk behandling, personlig träning, massage, kurser i ergonomi på arbetsplatsen samt i HLR/DHLR och första hjälpen.