Om kliniken

Kiropraktorkedjan Nacka och leg kiropraktor Emma Ekengren håller sedan 21e december 2020 till på Sickla Industriväg 3, 3e plan. Kliniken har ett centralt läge i Nacka och är lätt att nå med buss, bil eller tåg.
Med Saltsöbanan:
Avstigning Sickla station.
Med tvärbanan:
Avstigning Sickla udde.

Med Buss från Slussen, Nacka, Älta, Hammarby sjöstad och Värmdö till Sickla; 71,74, 401- 423 Närmaste hållplatser: Sickla Bro, Sickla Allé eller Sickla Industriväg.

Med bil: Följ skyltning Sickla köpkvarter, parkera i P-hus eller på kundparkeringar. 3 timmars fri parkering,därefter avgift.

Kontakt

Behandlingar

Eftersom människor är olika, precis som deras besvär, erbjuder vi flera olika behandlingsalternativ. Vi har både erfarenhet och kompetens att skräddarsy varje behandling efter individens behov. Nedan kan du läsa kort om de behandlingar som erbjuds på vår klinik.

Kiropraktisk behandling

Kiropraktisk behandling består av tekniker som skapar avslappning, smärtlindring och ökad funktion i leder och muskler. Behandlingen kännetecknas av att både undersökning och behandling görs ur ett helhetsperspektiv, med syfte att åtgärda både symtom och ursprunglig orsak till eventuella besvär. Vill du veta mer kan du läsa här.

Idrottsskador

Oavsett om du är en glad motionär eller elitsatsar inom din idrott så arbetar vi proffesionellt och målinriktat för att du ska prestera så bra som möjligt utan att skada dig. Vi har stor erfarenhet av de flesta idrottsskador och stödjer även flera lag och tävlingar i Nacka.

Ergonomi

Den som arbetar ska inte skadas eller få ont av sitt arbete. Det är lag på det. Daniel Hansson som driver Kiropraktorkedjan Nacka arbetar även som lärare i ”Ergonomi & yrkesmedicin” på högskola. Som kiropraktor träffar vi ofta patienter som fått ont på grund av överbelastning i sitt arbete. Vi har många exempel på hur du bäst får en arbetsmiljö som gynnar din kropp. Vill du ha mer information om ergonomi? Klicka här så kommer du till Friskt jobbat. 


Emma Ekengren

Leg. Kiropraktor

Emma är utbildad vid Skandinaviska kiropraktorhögskolans 5-åriga program och tog därifrån examen 2009. Hon har sedan dess arbetat i flera olika sammanhang, exempelvis i ett rehabteam i samarbete med andra yrkeskategorier inom fysisk behandling. Hon är van vid behandling av äldre patienter där man ofta använder mjukare tekniker.

Emma tycker att det är viktigt att fortsätta att utvecklas och därför vidareutbildar hon sig löpande för att vara den bästa kiropraktor hon kan tänkas vara.

Målsättning är att hjälpa människor till ett aktivt liv med väl fungerande kroppar utan smärta. Emma är noggrann med att beskriva vad hon gör under besöket och innan åtgärd utförs för att du skall förstå vad som händer och känna dig trygg och förberedd.