———- Nu har vi åter öppnat vår klink Kiropraktorkedjan Almedal ———

Kiropraktorkedjan Almedal är en av våra tre kliniker i Göteborg. Vår klinik är inhyst i Nordic Wellness Almedals lokaler på Falkenbergsgatan 3 i Göteborg. Nordic Wellness Almedal är ett av Göteborgs större gym med tillgång till allehanda maskiner, redskap och vikter. Detta gör att vi på plats kan analysera övningsutförande och utveckla rehab/prehab övningar för dig som gärna tränar på gym.

Boka tid här

Hitta hit

Ingång från Falkenbergsgatan i fastigheten Mektagonen. Du kan enkelt hitta parkeringsplats på taket på Mektagonen, infrart från Ebbe Lieberathsgatan. Spårvagn 2 och 4 stannar vid Elisedal eller Varbergsgatan som ligger ca 3 minuter promenad från vår klinik.

Välkommen till oss på Kiropraktorkedjan Almedal!


Malin Kihlberg

leg. Kiropraktor

Jag utbildade mig på Skandinaviska kiropraktorhögskolan i Solna. Sedan utbildningen har jag arbetat som kiropraktor för Stockholms läns landsting vilket har givit en djupgående kunskap om samtliga skador och smärtor som kan uppkomma med vissa sjukdomar och tillstånd. Som kiropraktor inom en primärvårdsenhet har jag samarbetat mycket med olika sjukgymnaster/fysioterapeuter vilket har givit en bredare kunskap om rehabiliteringsträning,